En ung man avled inatt på sjukhus efter att ha blivit allvarligt skottskadad på tisdagskvällen i Hjulsta. Sex personer har gripits och en förundersökning om mord är inledd.

Det var omkring 21 igår kväll som polisen fick larm från flera personer som hört vad de uppfattade som skott i Hjulsta. En ung man hittades allvarligt skadad på marken och fördes till sjukhus där han senare avled.

Polisen uppger att den avlidne är 18 år gammal och att hans anhöriga är underrättade. Sex personer sitter för närvarande frihetsberövade med misstänkta kopplingar till fallet.

Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Mer än 40000 läsare på tre dygn

Vår artikel om hur ordningsvakterna uppträdde mot de fyra pojkarna i Kista Galleria, har lästs av drygt 40 000. Hundratals kommentarer har strömmat in, både till vårt Instagram-konto och vår Facebook-sida. En övervägande del av läsarreaktionerna visar en upprördhet över hur pojkarna behandlades.

Nu har vi blivit med lokal!

Efter tre år i ständig rörelse har Nyhetsbyrån Järva fått en fast plats i tillvaron. Vi har sedan 1 september vår redaktion i Rinkeby Folket Hus.

Riktig cirkus på Axbyplan i helgen

När Anna Aro var barn och lekte hemma på gården i Rinkeby fantiserade hon om att kasta ut ett lakan genom fönstret och klättra. Nu gör hon verklighet av drömmen i cirkusföreställningen Gården.

Förvaltningen i Rinkeby-Kista organiseras om

En stor omorganisation är på gång i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning. Avdelningen Förebyggande socialtjänst och fritid kommer att försvinna från årsskiftet. Det formella beslutet fattas på nämndmötet i november.