I lördags spelade Som United bortamatch mot Ekerö IK. Trots att Som United ledde matchen med 1-0 och 2-1, så vinner Ekerö IK till slut med 3-2.

– Vi borde ha avgjort matchen redan under första halvlek, sade lagets tränare Zaki Abdullahi efteråt.

Yonis Egag gjorde första målet för Som United i minut 24, men Ekerö IK kvitterade i första halvlek. Sedan tog Som United ledningen igen, Yonis Egag satte en straff, men Ekerö kom igen och kvitterade med kvarten kvar, Som United flyttade upp laget för ett segermål, men det var Ekerö som istället gjorde mål och vann med 3-2.

Under veckan som kommer har Som United två viktiga matcher. De möter Solna FC på onsdag och serieledarna Bollstanäs SK på fredag.

Mahamed Ismail, lagledare Som United
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Tips på saker att göra under en påsk i karantän

Vad ska jag göra……..? En fråga som alla ställer sig ibland, gammal som ung, tjej som kille. Särskilt i dessa dagar.

Sommarfest i Rinkeby lockade besökare

Under lördagen samlades ett flertal människor på Rinkeby torg som kom för att ta del av Rinkeby centrums sommarfest. Det bjöds på mycket somalisk musik och aktiviteter.

Husbys manifestation mot våldet

Den senaste dödsskjutningen på Trondheimsgatan i Husby var anledningen till lördagens manifestation mot våld på Husby gård. – Vi flydde från kriget för att få trygghet, men var är freden, frågade Hamdi Jama.

Gratis buss till slutspelet i basketens division 1

Akropols herrar är i slutspel i basketens division 1. För att alla Järvas basket-fans ska kunna se matcherna har Akropol, i samarbete med Cordoba-skolan, ordnat en gratis buss till Fribergahallen i Djursholm.