E4an Atlanta

Rinkeby-duon E4an släppte sin första EP Atlanta. Duon slog igenom 2020 med singeln ”Intro” och ”Hype” och har fortsatt släppa musik med artister som Yasin och 1.Cuz.

EP:n består av sex låtar, varav fem helt nya. Singeln Atlanta- Botten som är EP:n är döpt efter gästas av Rinkeby artisten Yasin. Duon har blivit ett respekterat namn inom musikbranchen och fyller ett tomrum på hiphop-scenen.

Utöver Yasin så gästar även Rinkebybon K27 låten ”Gang Party” och Greekazo gästar ”Menade”. E4an använder sig av smarta ordlekar och ett lekfullt flow, något som saknas i dagens hiphop som toppar listorna.

Bild: Skärmdump/Instagram

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Sarah Mihaljevic vill hjälpa människor med sin konst

Artonåriga Sarah Mihaljevic målar talor, designar tygpåsar och gör hennamålningar. Hon har även utsetts till Womeneur av det järvabaserade kvinnonätverket Womenisa.

Ny konst av Järvas unga på Kista busstorg

Du som passerar Kista busstorg kommer till och med mars kunna ta del av en ljusinstallation som skapats av ungdomar i området.

Sommaröppet på Tensta konsthall

Tensta konsthall bjuder in till konstveranda och konstfredag där barn och vuxna kan få utlopp för sin kreativitet. Samt två utställningar: Den uppmärksammade The Invisible Enemy Should Not Exist (Room G) av Michael Rakowitz och nya Body to Body av Åsa Norberg och Jennie Sundén.

The Hate U Give har en handling gjord av guld

Ali Mohamed som går i klass 8 på Enbacksskolan har sett filmen The Hate U Give och beskriver den som en Marabouchoklad med havssalt, det finns en perfekt blandning av allt man vill ha.