Sömnsvårigheter och noll rutiner, så ser mina dagar ut just nu. Sena nätter och tidiga morgnar med distansundervisning.

Idag är fredagen den 17 april och dagen börjar med föreläsning och redovisning från 9-14 via zoom. Jag har fortfarande inte hajat greppet om distansundervisning, det känns väldigt konstigt. Mest för att jag glömmer bort att jag faktiskt har skola. Att vakna fem minuter innan föreläsningen, sätta på datorn med pyjamas och en kopp te – det är mina skolrutiner just nu. Trodde nog aldrig jag skulle säga att jag saknar att vakna tidigt för att åka till skolan. Distansundervisning är absolut inget för mig med koncentrationssvårigheter.

Förutom skola och jobb finns det inte så mycket att göra på dagarna. Det går liksom inte att vistas överallt men jag försöker gå ut minst en gång om dagen. Mest för att röra på mig och få frisk luft. Latheten har tagit över och jag har blivit en fånge i min egen säng.

Zamzam Bouraleh
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Suad Ali är en modig förebild”

Årskurs 8 i Enbacksskolan har arbetat med Suad Alis bok Dina händer var fulla av liv i undervisningen i svenska. De har diskuterat hur viktigt det är med positiva förebilder och representation och eleverna har tillsammans skrivit den här texten.

Tech Tenstas unga skapar skyddsvisir till sjukvården

Tech Tenstas unga är med i kampen mot coronasmittan. – Våra unga skapar bågar för skyddsvisir till personalen på sjukhus och inom äldreomsorgen, säger Dhakshy Holmgren samordnare på Tech Tensta.

Somaliska fotbollsturneringen Seuki i full gång på Spånga IP

Den årliga somaliska kultur- och idrottsveckan pågår just nu på Spånga IP. Det är fotbollsturneringen Seuki som för den 21:a gången återigen arrangerar den somriga folkfesten, där tolv europeiska lag som utgörs av den somaliska diasporan möter varandra i en kamp om mästerskapet.

Miljoner har det kostat – men fontänen är utan vatten i hettan

Tenstagången har rustats för flera miljoner, gatstenarna har bytts ut, nya bänkar…