Som United FF besegrade Viggbyholm IK FF med 2-1 på hemmaplan i en tuff match på fredagskvällen.

Som United satte hög press redan från början och Yonis Egag gjorde matchens första mål i tredje minuten.

Drygt tio minuter senare kvitterade Viggbyholm IK FF genom Christian Freby.

– Men vi borde ha gjort två, tre mål under matchens första tio minuter, innan Viggbyholm kom in i matchen, sade Som Uniteds tränare Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon efteråt.

I andra halvlek gjorde Yonis Egag sitt andra mål i minut 56.

– Vi vann med 2-1, men det blev som väntat att tuff match. Våra motståndare spelar fysiskt hårt och kör med långbollar nästan hela matchen. Vi brukar ha svårt att vinna då, men idag fungerade vår taktik, sade assisterande tränare Hatun Dahir.

Efter Som Uniteds ledningsmål i andra halvlek kom Viggbyholm IK FF till flera avslut, men målvakten Abdullah Sharif räddade Som United.

– Det var så viktigt att vi vann denna match, alla var fokuserade och hade viljan. Vi hoppas kunna fortsätta på samma sätt, sade lagets kapten Abdikafar Isse Ismail.

Mohamed Abdulkhadir Sheikhdon var nöjd efter matchen.
– Jag är glad att vi tog tre poäng och tackar motståndarlaget, domarteamet och våra fans som alltid stödjer oss.

Matchreferat: Som United
Bilder: Mohamed Dahir
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Fryshuset grundskola Västra har fotboll på schemat i höst

I höst kommer det finnas fotboll som ämne på Fryshuset grundskola Västra. Elever från årskurs 7 till 9 kommer få chansen att välja fotbollsträning som Elevens val. Petra Ahrnstedt, som är biträdande rektor på skolan, svarade på några frågor.

Mer om viruset – länkar med information på andra språk

Coronaviruset är nu spritt i hela det svenska samhället, åtminstone i Stockholm och andra stora städer. Mer är 1 000 personer är smittade och sju patienter hade dött fram till måndag eftermiddag.

”Allt som jag står för är SD emot”

På söndag den 28 mars kommer Liberalerna ha partiråd och ta ställning till synen på SD och regeringsfrågan. – Vinner Nyamko Sabunis förslag lämnar jag partiet, säger liberalernas starke man i Järva, Ali Abdukadir.

YAS konditori tvingas flytta från Husby Centrum

YAS konditori lägger ner sitt konditori i Husby Centrum och har öppet sista dagen den 26 oktober. Det populära konditoriet har lockat besökare från hela Stockholm och deras persisk-arabiska hantverk är vida känt.