Ännu en omgång av byggnadsarbete pågår just nu på Taxingeplan i Tensta. Den här gången handlar det om att vändzonen ska bli till en rondell.

Vändzonen vid Taxingegränd i Tensta har varit med om ett och annat byggnadsarbete de senaste åren. Efter en långdragen renovering av trappan under 2019, och sedan byggställningar kring den igen under hösten 2020 i syfte att den skulle få belysning, är det dags igen för avspärrningar och grävmaskiner på Taxingeplan. 

I veckan påbörjades arbetet. Den här gången ska det bli en rondell av vändzonen. Det ska också planteras träd och gatulampor ska sättas upp.

–  Jag tror att det står klart i juli i år, säger en byggare på plats.

Eleni Terzitane
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

”Livet har blivit 100 procent tråkigt under corona”

Nyhetsbyrån Järvas fyra sommarjobbare har under sina tre veckor som reportrar gjort en enkät. Frågan som de ställde var: Hur har corona påverkat dig och ditt liv?

Awad Hersi om livet efter drevet

Han var heltidsanställd ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd och satt för Miljöpartiet i…

Järva DiscGolfPark prisas igen

I går utsågs Järva DiscGolfPark i Stockholm till världens bästa discgolfbana. Rangordningen baseras på betyg som spelare runt om i världen har gett över 9000 banor registrerade på världens  största discgolf-app. 

Grovt bilrån i Akalla

Klockan var 17.10 på tisdagen när polisen fick ett larm från Akalla. Två maskerade män tvingade till sig en BMW genom att hota bilföraren med pistol.