Trappan i Tensta
Trappan i Tensta

Trappan i Tensta centrum var bara borta en dag i mitten av april. Den plats där Tenstaborna äter lunch, solar, sitter och pratar är fortfarande under ombyggnad.

Sedan april har inte mycket hänt. Ett slags skelett har monterats på plats, men mycket återstår innan trappan i trä återigen kan användas.

Trafikkontoret i Stockholm ansvarar för bygget. Från början var beskedet att trappan skulle vara klar redan under våren. Sedan kom uppgifter om att den skulle vara färdig under sommaren. Men idag låter det annorlunda. Byggnadsarbetarna på plats ”har ingen aning om” när trappan kommer att vara färdigbyggd.

 – Men absolut tidigast till hösten.

Kerstin Gustafsson Figueroa
Bilder: Sokrates Petalidis
Print Friendly, PDF & Email
Lämna ett svar
You May Also Like

Maryse Condé fick ett mottagande värdigt en Nobelpristagare

Skoleleverna hälsade författaren Maryse Condé välkommen till Rinkeby bibliotek på sina olika…

Flera möten i Järva ställs in på grund av Coronaviruset

Flera planerade event i Järva ställs in. Föreningsdagen i Tensta centrum blir inte av, Öppet Hus i Kista folkhögskola inte heller och fredagsbönen i Kista är inställd imorgon.

Man skottskadad i Tensta

Strax före 18 fick polisen larm om skottlossning i Tensta. En timme senare hittades en skottskadad man, som fördes i ambulans till sjukhus.

När Panayotis griper in då blir det ändring!

Panayotis Hatzipavlis skrev nyligen en insändare och frågade varför Spånga by håller stängt under helgerna. Både kaféet och toaletten är stängda då. Det skulle visa sig att ibland lönar det sig att vara en aktiv samhällsmedborgare.